name

Vand i Byer på kinesisk

Efter ønske fra bl.a. Danish Water Forum og det danske sekretariat for China-Europe Water Platform (CEWP) er ”Sustainable Urban Drain age Systems” white paperet, netop oversat til kinesisk.


Sidste år udgav Vand i Byer og State og Green et white paper: Sustainable Urban Drainage Systems: Using rainwater as a resource to create resilient and liveable cities. Dette er netop oversat til kinesisk. State of Green har lavet en nyhed som du kan læse her

Oversættelsen sker i forlængelse af en fokuseret indsats på det kinesiske marked, og nyheden er også delt på de social medier og sendt en række eksemplarer ud til relevante dansk-kinesiske fora af State og Green.

Opret en kinesisk profil og øg jeres synlighed på det kinesiske marked

I forbindelse med den kinesiske oversættelse, opfordres de af jer, som har interesser på det kinesiske marked, til at oprette en kinesisk-sproget profil på www.stateofgreen.com/cn samt uploade jeres case fra white paperet på det kinesiske website.
Hvis I ikke allerede har en kinesisk tekst om jeres virksomhed liggende, kan vi henvise til nogle gode oversættere. Som et særligt tilbud vil vi desuden gerne tilbyde de fem første aktører, som henvender sig, gratis oversættelse af jeres profiltekst i løbet af sommeren (max 1400 tegn). Skriv til chinese@stateofgreen.com, hvis I er interesserede i dette eller har spørgsmål til vores kinesiske website.

Har du lyst til at kaste dig ud i at læse kinesisk, så kan du hente den kinesiske version her
Foretrækker du den engelske version kan den findes her.