name

Hvad kan Vand i Byer tilbyde jeres virksomhed?

Book et møde med os!


Vi har i Vand i Byers sekretariat mulighed for at hjælpe jeres virksomhed med at komme videre med produktudvikling og/eller salg af nye eller eksisterende produkter. Fx kan vi hjælpe med at søge midler til produktudvikling, test og dokumentation af afløbs- eller klimatilpasningsprodukter eller at gennemføre de fysiske tests i fuld skala (1:1) i vores klimatilpasningslaboratorie.

Vi kan desuden hjælpe jer videre til forskere på både DTU, KU, DHI og AAU, så I fx kan få udført nødvendige beregninger eller få eftervist teoretisk, at jeres produkt virker.
Vi har også kendskab til mange væsentlige aktører i branchen – samt alle virksomheder i Vand i Byer – så vi matcher jer gerne med andre i netværket, der kan være til gavn for produktudvikling, nye projekter eller kommuner, der kan have interesse i jeres produkt(er).

Derfor: Hvis du er fristet af dette tilbud, så book et møde med os – så tager vi en uforpligtende snak over en kop kaffe og lytter til, hvilke ønsker, som I har.

Skriv til sekretariatet på dab@teknologisk.dk eller ring på 72 20 22 91, så bliver du guidet videre til den eller de medarbejdere i sekretariatet, der vil afholde mødet med jer.