name

Eksportværksted – et godt tilbud til virksomheder, der gerne vil have et frisk input til deres salgsstrategi og forretningsmodel

Ønsker I ny inspiration til jeres virksomheds salgsstrategi og forretningsmodel? Hvad er det, som virksomheden sælger, og hvilken værdi giver det kunden?


Vand i Byer ønsker som led i at gøre noget helt konkret for den enkelte virksomhed at tilbyde 1:1 sessioner med virksomheder á 3 timers varighed. Sessionen gennemføres hos den enkelte virksomhed – og tilbydes nu også som skype-møde med virksomheden.

Den primære idé med værkstedet var oprindelig at give input til eller at fremme salg i forbindelse med eksport, men gennemgangen kan også bruges til at tænke nyt ved salg i Danmark.

I efteråret 2017 blev der afholdt 4 værksteder – nemlig hos Aarstiderne Arkitekter, Niels Lützen Landskabsarkitekter, Jesmig Group samt Urban Water. Værkstedet blev skræddersyet til den enkelte virksomhed – bl.a ved at der blev gennemført et telefoninterview inden selve værkstedet. 

Det er den marketing, som vi har ledt efter. Hvordan får vi kogt essensen ned? Det har vi ledt efter. Hvorfor har I ikke været her noget før?! Jeg er fuldstændig solgt til den idé

Flemming Lind, Urban Water

Underviserne er Tina Gade (BSc Export Engineering, MSc Electronic Publishing), selvstændig konsulent i firmaet Kousa, samt Janne Skou Pedersen, (MSc Economy), regional direktør for Mykometer Singapore.

Vand i Byer vil som sagt fortsat gerne tilbyde 1 : 1 skype-sessioner á 3 timers varighed.

Skriv til hakj@teknologisk.dk hvis det har jeres interesse.