name

Crowdfunding på dagsordenen

Hjælp os med at sætte crowdfunding på dagsordenen – for landdistrikterne, den grønne omstilling og digitaliseringens skyld.


"Vi oplever, at utroligt få mennesker i vores forsyningsområde på Sjælland og Øerne aktivt bruger crowdfunding. Derfor er det helt naturligt for os at være med til at introducere crowdfunding som et alternativ til at få realiseret de mange gode idéer og projekter, der bobler frem i regionen”, siger Rikke Harbo Trikker, kommunikationschef i SEAS-NVE i den netop udsendte pressemeddelelse ”SEAS-NVE vil crowdfunde landdistrikter, grøn omstilling og digitalisering”.

Derfor har SEAS-NVE sammen med Danmarks største crowdfundingplatform Booomerang.dk oprettet "vistøtter.dk", hvor interesserede opfordres til at starte deres crowdfundingprojekter.
SEAS-NVE vil via "vistøtter.dk" støtte udvalgte crowdfundingprojekter, der enten er med til at fremme Region Sjællands udvikling på enhver måde, eller som er med til fremme digitaliseringen og den grønne omstilling overalt i Danmark.

Læs mere på:

Vistøtter.dk og seas-nve.dk.