name

Water Innovation and the Danish Edge

Water DTU afholder Partner Seminar d. 24.-25. maj 2016 i Oticon Salen på DTU i Lyngby. I år er temaet ”Water Innovation and the Danish Edge”.


Se fuldt program og tilmeld dig senest d. 20. maj her

Deltagergebyr: 350 kr. (studerende 100 kr.)

D. 24 maj (12:30-16:40) har indlægsholdere fra Vandcenter Syd, DTU, Kamstrup, Krüger, CLEAN, og Waterschap de Dommel fra Holland. Vi får optegnet perspektivet for den danske vandsektor og hører om muligheder og udfordringer for innovationssamarbejde inden for vandområdet. En afsluttende paneldebat diskuterer den danske ”Edge” indenfor vand. Er vi foran internationalt, hvor kan vi særligt sætte ind, og hvordan kan vi bedre samarbejde om nogle fælles mål from mod 2020?

D. 25. maj (9:30-15:40) har en række workshops på programmet, hvor deltagerne diskuterer nye spændende ideer og muligheder for løsninger med eksperter fra en række DTU institutter. I år har vi forberedt 3 spor:

  • Spor 1: Innovationssamarbejde i regi af VIS projektet (http://www.water.dtu.dk/VIS). Her kan der speeddates med DTU forskere og diskuteres projektideer til løsning af samfundsudfordringer
  • Spor 2: Faglige workshops. Formiddagen er om ”Vand, energi og byer”, hvor der ses på tværs af samfunds sektorer med ”smarte” briller. Eftermiddagen er om ”Fremtidens vandsystemer” hvor der tænkes helt ud af boksen i retning af vandsystem uden affald og med maksimal synergi med naturen.
  • Spor 3: EU-ansøgninger. Formiddagen fokuserer på mulighederne indenfor bl.a. Horizon 2020, LIFE og Climate KIC, og hvordan man kan få hjælp til at navigere i de mange topics. Eftermiddagen fokuserer på en konkret ”Marie Curie Industrial Doctorate” ansøgning, som Water DTU for nylig har indsendt sammen med Waterschap de Dommel og en række andre internationale virksomheder.