name

To kloakdæksler og en millionregning

En række mindre og mellemstore byer skal i de kommende år opgradere deres kloaksystemer, hvor spildevand og regnvand skal separeres. Resultatet er ofte to kloakdæksler og en regning på et tocifret millionbeløb. Vi skal have mere for pengene!


Derfor spørger vi: Hvordan kommer vi ud af den økonomiske og lovgivningsmæssige gråzone og gør Klimatilpasning med merværdi til reglen frem for undtagelsen.

Tid: Tirsdag d. 20. juni fra 10-14.
Sted: Uldum Kro, Søndergade 19, 7171 Uldum.  

Læs mere om arrangementet og tilmelding i denne PDF


Program:

To kloakdæksler og en millionregning
v. Peter Duus, Orbicon.

Vi må kunne gøre noget andet og sjovere med de mange millioner! I samarbejde med Hedensted Spildevand og Hedensted Kommune har Peter Duus og Orbicon sat fokus på landsbyen Uldum, som står over for kloakrenovering inden for en årrække.

Sæt pris på din klimatilpasning
v. Jonas Herby, manager og partner, Incentive.

Hvordan sætter man værdi på effekter som endnu ikke har en markedspris? Incentive er førende i Danmark inden for værdibaseret prissætning der har fokus på den værdi som skabes for borgere og brugere.


Fra sorte skybrud til grønne gennembrud

Pitchsession: Seks produkter med merværdi Realdania kampagnen Klimaspring har igennem fire år udviklet klimatilpasningsprodukter med merværdi. Hør hvordan løsningerne er med til at skabe liv og vækst rundt om i danske byer.


Hvad er mærkbart og hvad er målbart
v. Merværdispecialist og PhD Katrina Wiberg, Arkitektskolen i Aarhus.

Hvordan gør vi den forskel som kun kan mærkes til noget målbart, så vi undgår den usikkerhed som følger med, når flere formål skal opfyldes i samme løsning. Katrina Wiberg har netop afleveret sin PhD om vandhåndtering som potentiale for merværdiskabelse i vores byer.


Ud af gråzonen
v. Søren Hilbert, partner Lundgrens

Hvordan kommer vi ud af den økonomiske og lovgivningsmæssige gråzone og gør Klimatilpasning med merværdi til reglen frem for undtagelsen? Søren Hilbert har i mere end 20 år rådgivet om offentlig virksomhed og projektudvikling. I de seneste år har han arbejdet intensivt med offentlig-private forretningsmodeller, udbud, OPI og innovationspartnerskaber i forbindelse med klimatilpasning.