name

Der blev afholdt Klimaspring event i BLOX den 31. maj 2018

Klimaet er under forandring. Derfor må vi også forandre Vores byer og måder at udvikle dem på, når vand møder by. Var du med, da vi tog et blik på, hvordan regnen er en ressource til at tænke nyt og skabe bedre byer.


Klimatilpasning er en af vor tids største udfordringer. Et kæmpe problem, når veje og kældre står under vand, men også en mulighed for at tænke nyt. Klimaspring har støttet udviklingen af nye løsninger til klimatilpasning i byen. Løsninger, der ikke kun håndterer regnvandet, men samtidig er med til at skabe bedre byer ved at bruge vandet som en ressource til at få mere rekreative, levende og spændende byrum.

Når regnen giver byen liv

Så hvordan vender man udfordringer til muligheder? Hør om nye klimatilpasningsløsninger, som både håndterer regnen og samtidig gør byen grønnere, smukkere og sjovere alle de dage, hvor det ikke regner. Og bliv klogere på, hvorfor samarbejde på tværs af fagligheder er afgørende for det gode møde mellem vand og by, når den blå-grønne by skal realiseres på både projekt- og bynivaeu med input fra nogle af dem, der er med til at skabe rammerne for byens udvikling og det liv, der leves i den.

Vi giver også den blå-grønne by ’stemme’ med poetry slam og lancerer installationen ”Climate Change City”, der viser fremtidens klimatilpasningsløsninger i en interaktiv fortælling om, hvordan regnen er med til at udfordre, men også forandre og skabe merværdi i byen.

Arrangementet var gratis og åbent for alle interesserede

Dato og tid: 31. maj kl. 14:30 - 17:00

Efter arrangementet blev der budt på lidt lette forfriskninger og en guidet omvisning i DACs udstilling ”Welcome Home” eller en omvisning med historien om BLOX som byudviklingsprojekt.

Sted: BLOX, Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Download invitation og program her