name

Fagligt temamøde om merværdi i klimatilpasningen

Torsdag d. 19. april kl. 14.30-16.30 blev der afholdt et fagligt temamøde om merværdi på Aalborg Universitet i København.


Vi indbyder alle jer, der har ambitiøse målsætninger om at udnytte store kommende anlægsprojekter, såsom klimatilpasning, som en anledning til at ændre på byens DNA og skabe merværdi. Måske kan vi mere med nye klimatilpasningsprojekter - vi kan støtte en styrkelse af stærkere fællesskaber, øget læring, mere aktivitet i hverdagen og større sundhed?

 Workshoppen sætter fokus på:

  • Hvordan udnytter vi, at anlægsprojekterne inden for klimatilpasning i bogstaveligt forstand bryder byen op, og derved giver os en anledning til at udfordre, hvad den gode by er?
  • Hvorfor kan lokale borgere og ikke-tekniske fag-områder se værdier i klimatilpasning, og hvad skal der til for at kunne synliggøre de værdier?
  • Hvad skal der til for, at klimatilpasning bliver en anledning til at skabe nye værdier i byen både for de lokale og ikke-tekniske fag-områder?

Det faglige temamøde er arrangeret af forskere i By og Infrastrukturgruppen på Aalborg Universitet i København, Institut for Planlægning. Udgangspunktet er forsknings- og udviklingsprojektet ‘Guldet’, der med støtte fra Vand i Byer, har til formål at inspirere til faglige udviklingsprocesser indenfor klimatilpasning.

Se eftermiddagens program her