name

Eksportværksted

OBS! Nye datoer for afholdelse af værkstedet

Overvejer I muligheden for eksport af jeres produkt/løsning?
Hvordan kommer I i gang – og hvordan kan I få hjælp? – Indledende eksport-værksted ultimo august 2017


Som opfølgning på Vand i Byers tur til Singapore januar 2016, vil vi nu tilbyde et eksport-værksted for de små og mellemstore virksomheder, der gerne vil undersøge mulighederne – eller er gået i gang med – at forberede virksomheden til eksport.

Fokus vil være på SØ Asien, da der er stigende efterspørgsel for vand- og klimatilpasningsteknologier – og underviserne vil være Janne Pedersen, Mycometer Singapore, samt Ole Larsen, tidl. DHI Singapore, nu CALL CPH, der begge har flere års erfaring med salg i SØ Asien, men der vil også være generel viden om salg at hente på værkstedet. Der vil blive orienteret om de mange tilbud, der allerede findes, I vil få konkrete kontakter, og vi vil diskutere, hvordan jeres virksomheder kan hjælpe hinanden fremover.

Værkstedet afholdes den 3. oktober på Teknologisk Institut, Taastrup, og de 2 efterfølgende dage vil der være 1:1 arbejdsforløb og samtaler med jeres virksomhed, så sæt allerede nu X i kalenderen den 3., 4. og 5. oktober, hvis I er interesserede i dette tilbud.
Det koster max 5.000 pr. person at deltage i kurset.

I kan allerede nu tilmelde jer værkstedet hos Hanne på hakj@teknologisk.dk